citynet

Fénysebességgel a világ!


A City-Net bemutatása


A Good-Net kft City-Net néven wireless internet szolgáltatást üzemeltet Szarvas, Csabacsüd, Békésszentandás és vonzáskörzeteikben, valamint a Kőrős ide tartozó holt-ágainak üdülősorain.

A szolgáltatás alapja nagy sebességű internet kapcsolat, amely a kábeltévével és ADSL-el ellentétben szimmetrikus , azaz a feltöltési sebesség is nagy. Az adatforgalom rádióhullámok segítségével történik.


Mi ennek az előnye?

Ha valaki rendszeresen használ IP telefont és közben netezik is, hamar rájön, hogy nem minden a letöltési sebesség, visszirány is kellene. A telefon akadozik, kihagy. Ha valaki torrentezik, akkor annyit tölthet le, amennyit felfelé.


Kiegészítő szolgáltatásaink:


IP telefon fix havidíj nélkül. Pre-paid rendszer, amely azt jelenti, hogy egy előre befizetett összeget lehet lebeszélni.


Internet alapú kamerák , megfigyelő rendszerek a neten. A nagy sávszélesség visszirányban lehetővé teszi, hogy nagy sávszélesség-igényű eszközöket üzemeltessünk a hálón meglehetősen olcsón.

Tér,-Nyaraló- figyelő rendszer.

Egy példán keresztül mutatjuk be ezt:

Önnek van egy nyaralója, ahol szeretné megoldani a biztonságot felügyelt módon. Eddig valószínűleg a következő megoldást választaná: riasztórendszer mobilhívóval. Sajnos néhány fals riasztás és SIM kártya újratöltögetés után valószínűleg Ön sem lesz elégedett. Megszólal a telefon, rohanás a nyaralóhoz, 10 perc a legkevesebb, mire odaér, nem talál semmit, hál Isten, de az ötödik ilyen után már nem nagyon fog örülni.

Mit ajánlunk mi?! Szereljünk fel egy IP kamerát és kössük össze a riasztórendszerrel. Nem kell GSM modul sem, a kamera tud SMS-t küldeni. (Az GSM modul ára az IP kamera árának felét teszi ki) Jön az SMS, hogy beindult a riasztónk, nem rohanunk sehova, csak netközelbe és ránézünk a nyaralónkra. Az élőkép alapján eldönthető, hogy mi történhetet, ha tényleg betörés, máris hívhatjuk a rendőrséget. Ennél rövidebb idő alatt és hatékonyabban a kivonuló szolgálat sem tud intézkedni.


Hogy megkönnyítsük az Ön dolgát a kamera képének rögzítését átvállaljuk, ami nemcsak megtakarítás, de biztonságosabbá is tesszük a rendszert. Erőszakos behatolás esetén, ha a kamerát jól helyeztük el, az valamit látni fog. A betörők elsősorban a rögzítőt fogják keresni, ha rájönnek, hogy kamera is van. Keresik, de nem találják, hiszen az kilométerekre van onnan, így nem tudnak minden nyomot eltüntetni maguk után. Marad egy felvétel, egy nyom, amin el lehet indulni.


Kisvállalkozásoknak, boltoknak:

Már egyetlen kamera elhelyezése a boltjában nagy mértékben javít a biztonságon, ráadásul otthonról nézheti boltjának képét, és nem állólépeket, hanem valódi on-line élőképet. Mi ráadásul rögzíteni is tudjuk, amit Ön szintén otthonról kezelhet, nézegethet.


A nézegetéshez, kezeléshez semmi különleges program nem kell, azt a kedvenc WEB-böngészőjével megteheti. Használata kényelmes, egyszerű, praktikus.